Alles over de ‘Berlin WelcomeCard’

Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer, korting op musea, rondvaarten en restaurants. Met de zogeheten Berlin WelcomeCard kun je zorgeloos en voordelig de Duitse hoofdstad verkennen. Bovendien ontvang je een handige plattegrond van de Duitse hoofdstad.  

Beste manier van reizen in het uitgestrekte centrum van Berlijn: het openbaar vervoer. Bijvoorbeeld met de metro, S-Bahn en U-Bahn. Of bus en tram. Met de Berlin WelcomeCard kun je ongelimiteerd gebruikmaken van het publieke transport, voor twee, drie of vijf dagen. Bijvoorbeeld in de zones in het centrum (A/B) of Zone A/B/C (Berlijn, Potsdam, Berlijn-Schönefeld Airport). Handig voor tijdens een stedentrip, want het centrum is uitgestrekt en veel te groot om alles lopend te doen.

Neem Potsdam (Tariefzone C), dat 30 kilometer buiten Berlijn ligt. Een bezoek aan deze stad is meer dan de moeite waard. Je vindt er statige paleizen, groene parken en eeuwenoude huizen. Ook het voormalige concentratiekamp Sachsenhausen in Oranienburg, ten noorden van Berlijn, ligt in tariefzone C. Kijk voor de prijzen (vanaf 19,50 euro) en voorwaarden van de Berlin Welcome Card: http://www.berlin-welcomecard.de/en/product-information

Naast het ongelimiteerd reizen met het openbaar vervoer, krijg je met de Berlin WelcomeCard korting op meer dan 200 activiteiten in de hoofdstad, zoal restaurants, musea en rondvaarten.

Plaats een reactie